حوادث و اخبار روز در کشور جمهوری اسلامی ایران پروردگارا ، به من قلبی فرمانبردار،
گوشی شنوا ، ذهنی
و دستانی ساعی عنایت فرما تا بتوانم
تسلیم رضایت گردم و آنچه را که به کمال
برایم خواسته ای بر دیده منت بپذیرم.
خدایا
» سرویس: ورزشی - فوتبال، فوتسال
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با قدردانی از باشگاهها و هواداران فوتبال ایران به دلیل آنچه او«فداکاری در حق تیم ملی» خواند، گفت: باید برای فصل آینده برنامه خوبی تنظیم کنیم که به سود تیم ملی و باشگاهها باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کارلوس کیروش پس از جلسهای که با مهدی تاج در سازمان لیگ فوتبال ایران داشت، اظهار کرد: از مسئولان سازمان لیگ مخصوصا آقای تاج و آقای کاظمی تشکر میکنم که این جلسه را تشکیل دادند. یکی از مهمترین دلایل برگزاری این جلسه هم این بود که پیغامی را به سازمان لیگ و باشگاهها، مربیان و هواداران فوتبال ایران برسانم و به خاطر از خودگذشتگی و فداکاری که در حق تیم ملی کردند از آنها تشکر کنم.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم بهترین برنامهها را برای تیم ملی تنظیم کنیم باید فداکاریهای زیادی از سوی اهالی فوتبال صورت میگرفت که خوشبختانه این اتفاق رخ داد. اکنون هم خیلی مهم است که پیغام تشکر ما را به آنها برسانید. چون تیم ملی بدون حمایت باشگاهها، بازیکنان و هواداران فوتبال به هیچجایی نمیرسد.
سرمربی تیم ملی فوتبال در ادامه گفت: اینجا نیامدهایم که به خاطر یک پیروزی جشن بگیریم بلکه آمدهایم تا باز هم برای آینده برنامهریزی کنیم. جلسه قبلی ما در سازمان لیگ زمانی شکل گرفت که رقابت برای صعود به جام جهانی بین پنج تیم بود و حالا این جنگ بین سه تیم است بنابراین رقابت آخر حساستر است ولی ما با دید باز به این چالش نگاه میکنیم و از هر لحاظ برای آن آمادهایم.
کیروش افزود: همانطور که قبلا گفته بودم و عقیده دارم اگر مانند قبل متحد و یکدل باشیم در رقابت آخر هم پیروز به جامجهانی میرویم. باز هم از سازمان لیگ تشکر میکنم و امیدوارم پیغام تشکر مرا به باشگاهها برسانید اما دومین دلیلی که به خاطر آن اینجا هستیم این است که با همکاری یکدیگر برنامه خوبی برای تیم ملی بنویسیم.
سرمربی پرتغالی تیم ملی ادامه داد: همانطور که آقای تاج گفت هر چه زودتر تصمیم بگیریم به سود فوتبال ایران است. برنامه خوب برنامه ای نیست که به سود تیم ملی باشد ولی باشگاهها را فراموش کند برعکس این هم درست نیست. باید شرایطی را فراهم کنیم که بهترین فرصت را برای تمرین بازیکنان در تیم ملی و باشگاهها داشته باشیم. مطمئنم با تجربهای که آقای کاظمی در این کار دارد می تواند برنامه خوبی تنظیم کند که به سود تیم ملی و باشگاهها باشد. هرچند بازی پلیآف کمی مشکلساز شده است.
وی با تاکید بر اینکه فوتبال ایران به لیگ و جام حذفی خوب نیاز دارد، ادامه داد: برنامهریزی خوبی نیاز داریم که تیم ملی بتواند کار خود را در مقاطع مختلف به بهترین شکل انجام دهد و لیگ و جام حذفی هم به خوبی برگزار شود. فصل بعد برای فوتبال ایران حیاتی است. جام جهانی 2014 در پیش است و ما نمیتوانیم این فرصت را از دست بدهیم. ما نیاز داریم که با هم باشیم تا به هدف برسیم و دل 76 میلیون ایرانی را شاد کنیم موضوع مطلب : رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در نامهای پرسشها و مسائلی را خطاب به کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نادر قدیانی در این نامه نوشته است: «با وجود مباحثی که کاندیداهای محترم ریاستجمهوری در ارتباط با فرهنگ و مسائل مرتبط با آن مطرح کردند، باز هم به عنوان رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و عضوی از خانواده بزرگ فرهنگ سؤالاتی خطاب به این بزرگواران دارم که خلاصهای از آنها را مطرح میکنم.
از جمله این سؤالات این است که کاندیداهای محترم ریاستجمهوری و شورای شهر چه برنامههایی در جهت فرهنگ مکتوب کشور دارند؟ من و دیگر فعالان عرصه فرهنگ بویژه در حوزه نشر و کتاب علاقهمند هستیم بدانیم که این بزرگواران در شرایط فعلی اقتصادی نشر چه برنامههایی در جهت برطرف ساختن مشکلات حاضر و ارتقای این بخش از فرهنگ این سرزمین کهن دارند.
با اینکه بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران میگذرد، اما هنوز متولی ثابت و مشخصی در ارتباط با مسائلی که مربوط به تأمین مواد اولیه صنعت نشر میشود، درنظر گرفته نشده است. سؤال من این است که آیا بالأخره این مسؤولیت به عهده نهاد مشخصی گذاشته خواهد شد؟
مبحث دیگری که برای اهالی نشر از اهمیت بسیاری برخوردار است، همان بحث قدیمی یارانه کاغذ است؛ حمایتی که در گذشته متوجه ناشران کتاب بود، ولی اکنون چند سالی میشود که قطع شده و دیگر حمایتی در این زمینه از سوی دولت انجام نمیشود. توجه دوباره به بحث یارانه کاغذ یا ثبات قیمت با ارز مبادلاتی بویژه در شرایط فعلی اقتصادی نوعی حمایت از اهالی کتاب، خوانندگان کتاب و حتا راهکاری در جهت حفظ فرهنگ و علوم کشورمان به شمار میآید؛ راهکاری که از چند سال قبل متوقف شده و ما اهالی کتاب انتظار داریم بدانیم که کاندیداهای محترم ریاستجمهوری آیا توجهی دوباره به سوی آن خواهند داشت یا خیر!
درنظر گرفتن تسهیلات برای دسترسی سادهتر مردم به کتاب هم یکی دیگر از مشکلاتی به شمار میآید که در این سالها چارهای برای آن اندیشیده نشده است که امیدواریم این مبحث هم در کنار دیگر مسائل کشور مورد توجه کاندیداهای ریاستجمهوری باشد و در فرصت باقیمانده تا برگزاری انتخابات از برنامههای خود در این رابطه هم برای اهالی نشر و کتاب بگویند.
در همین رابطه به نظر میرسد در شرایط فعلی برای دسترسی بهتر مردم به کتاب ما نیازمند راهاندازی فروشگاههای زنجیرهیی کتاب هستیم؛ پیشنهادی که اینجانب در بیست و پنجمین دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در حضور مقام معظم رهبری مطرح کردم و ایشان هم نظر مثبتی در رابطه با آن داشتند. سؤال من این است که آیا برنامهای در ارتباط با پیشنهاداتی از این دست که قبلا از سوی اهالی کتاب و نشر مطرح شده، دارند یا نه و از طرفی در برابر این پیشنهاد چه نظری دارند.
با توج به فقدان چنین فروشگاههایی که کار دسترسی مردم به امر مطالعه را تسهیل ببخشد و از طرفی فقدان وجود کتابفروشی در محلههای مختلف شهرها و استانها، احداث کتابخانههای کوچک در مجتمعهای بزرگ مسکونی راهکار مناسبی به شمار میآید؛ آن هم در مجتمعهایی که تعداد واحدهای آنها بالای 40 واحد است.
احداث چنین کتابخانههایی در میان این مجتمعها که به لطف رشد زندگی شهری تعداد آنها رو به فزونی است، کار چندان پیچیدهای نیست؛ اقدامی که با کمک خود ساکنان این ساختمانها میتوان آنها را به ثمر رساند. البته بخش مهمی از این قبیل اقدامات با همراهی و برنامهریزی شهرداریها، شورای شهر و از طرفی دولت به نتیجه خواهد رسید. آیا کاندیداهای محترم ریاستجمهوری و شورای شهر توجهی به این پیشنهاد خواهند داشت؟
از طرفی برای حمایت از کتاب و اهالی آن در کشور شاید بهتر باشد که شورایی تحت عنوان شورای عالی کتاب شکل بگیرد؛ شورایی که تمام دستگاههای دولتی و حکومتی در آن نمایندهای داشته باشند تا ما شاهد سامان یافتن کتاب و مشکلات آن باشیم.
بحث ممیزی کتاب هم یکی دیگر از مشکلاتی به شمار میآید که اهالی کتاب سالهاست با آن دست و پنجه نرم میکنند؛ مشکلی که همواره از دغدغهها و چالشهای مهم در صنعت نشر بوده است. متأسفانه با وجود گلههای نویسندهها ،مترجمان و ناشران کتاب ما همچنان با نبود شفافسازیهای قانونی در این مسأله روبهرو هستیم. امیدواریم کاندیداهای محترم ریاست جمهوری پاسخ مشخصی در قبال رویکرد خود در برابر این مشکل نخنماشده صنعت نشر ارائه بدهند.
یکی دیگر از مشکلاتی که آن را به صورت سؤالی در برابر کاندیداهای محترم مطرح میکند، بحث معافیت مالیاتی ناشران و کتابفروشان کشور است. این که بالأخره سرانجام این مسأله که از سال 80 تا به امروز هنوز در خصوص آن شفافسازی نشده، قرار است به کجا برسد؟ البته با این طرح موافقت شده، اما هنوز به مرحله عمل نرسیده است. حمایت از این مسأله بالأخره به کجا میرسد؟ آیا باید همچنان مشاغل سودآور نظیر رستورانها گستردهتر شوند، اما مراکز فرهنگی ما در همین وضعیت باقی بمانند؟
مواردی که به صورت سؤال از سوی اینجانب مطرح شده، تنها بخشی از سؤالاتی به شمار میآید که من و دیگر فعالان عرصه نشر و کتاب از کاندیداهای ریاستجمهوری و کاندیداهای شورای شهر در تشریح فعالیتهای فرهنگیشان داریم. من نه تنها به عنوان رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران بلکه به عنوان فردی که سابقه بیش از 42 سال خدمت و حضور مستمر در بخشهای مختلف فرهنگی از کتابفروشی گرفته تا ناشر فعال بخش خصوصی را برخوردار است، خواهان توجه به مسائل مطرحشده در سطرهای بالا از سوی رییسجمهور آینده کشور هستم.» موضوع مطلب : محسن رضایی با بیان اینکه سه مساله امروز پیش روی کشور، تحریم ها، مشکلات اقتصادی، و منازعات سیاسی است، گفت: مساله امروز مردم ایران اشخاص نیست و ما به چه زبانی بگوییم که امروز مساله مردم ایران خود مردم هستند، نه اشخاص، جناح های سیاسی و دعواهای احزاب با یکدیگر.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه خوزستان، محسن رضایی در جمع مردم اهواز با درود بر خوزستان، شهیدان، رزمندگان و ایثارگران این خطه به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه "خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد" اشاره و اظهار کرد: من فرزند خوزستان هستم و به نمایندگی از شما در مناظرات تلویزیونی شرکت و سعی کردم حق، ادب و اخلاق را به نمایش بگذارم.
وی با بیان اینکه خدا را شاکرم که از این سه مناظره سربلند و پیروز بیرون آمدم، افزود: امیدوارم در شرایط حساس فعلی کشور که ملت ایران در آستانه تصمیم گیری مهم و سرنوشت سازی است، همه برادران و خواهران خوزستانی با قدرت تمام یک حماسه بزرگ سیاسی دیگر را در کشور رقم بزنند و ثابت کنند خوزستانی ها نه تنها مرد جنگ و دلاوری، بلکه مرد سیاست و سیاست مداری هم هستند.
رضایی تصریح کرد: دولت آینده در شرایط حسایسی در حال شکل گیری است؛ یک بعد شرایط فعلی کشور تحریم های اقتصادی اعمال شده از سوی نظام استکبار غرب به بهانه مساله هسته ای ایران است. نظام استکبار غرب، ایران را تحریم کرده و اجازه فروش نفت را نمی دهد و نمی گذارد کشتی ها به بنادر ایران نزدیک شوند. تحریم های اقتصادی یکی از مسایل پیش روی کشور است و مساله دیگر نیز مشکلات اقتصادی کشور و گرانی و بیکاری و فشارهای شدید موجود بر روی مردم است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مساله سوم این است که بیش از 10 تا 15 سال است که منازعات سیاسی تحت عنوان جناح های سیاسی به کشور وارد شده و از پشت صحنه مدیریت کشور را تحت تاثیر قرار داده است؛ بنابراین منازعات سیاسی، تحریم ها و مشکلات اقتصادی در کشور سه مساله پیش روی کشور است که باید خاتمه یابند.
وی با طرح این سوال که با اعمال چه نوع مدیریتی می توان بر این مشکلات غلبه کرد؟ ادامه داد: به طور یقین اگر این مدیریت از نوع جناحی باشد، نه تنها نمی تواند منازعات سیاسی را حل کند، بلکه مسایل و تحریم های اقتصادی را نیز حل نخواهد کرد، زیرا مشکلات فعلی کشور محصول مدیریت های جناحی 20 سال اخیر کشور است.
رضایی با تاکید بر اینکه اگر یک مدیریت جناحی دیگر بر سر کار بیاید و نتواند این مسایل را خاتمه دهد، دوباره سر جای اول خود خواهیم ماند، گفت: عده ای در تهران نشسته اند و خیالشان هم راحت است؛ هزینه این مشکلات را که آنها نمی پردازند، هزینه را ملت ایران و مردم می پردازند.
وی با بیان اینکه منازعات باید خاتمه یابد و ملت ایران نمیتواند بار دیگر هزینه سنگینی را بابت شکل گیری یک دولت ضعیف بپردازد افزود: معمولا اینگونه است که بعد از پایان کار دولت ها، بازخواست نمی شوند و تاکنون در کشور از هیچ دولتی خواسته نشده درباره اقدامات مثبت و منفی و کارنامه عملکرد خود توضیح دهد و بگوید که در مورد کارهای منفی آیا نمی توانست به گونه ای عمل کند که هزینه های کمتری بر مردم تحمل شود.
رضایی با بیان اینکه دیگر نمی توانیم وقت را از دست بدهیم تاکید کرد: فشارهای اقتصادی، مساله تحریم ها و منازعات سیاسی باید پایان یابد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مناظره سیاسی نامزدهای ریاست جمهوری اظهار کرد: بدون شک همه نامزدها افراد شایسته ای هستند که از فیلتر شورای نگهبان هم رد شده اند، اما در مناظره دیروز همه شاهد بودیم که به جای دفاع از حق مردم ایران و نظام، هر یک از کاندیداها در مقابل دیگری از خود و جناح مطبوعش دفاع می کرد. اگر این افراد دوباره بخواهند سر کار بیایند و همین دعواهای دیروز را دوباره در کشور تکرار کنند، تحریم ها و مشکلات اقتصادی و منازعات سیاسی حل نمی شود؛ ملت ایران تا چه زمانی باید هزینه این جناح ها را بپردازد و تا کی برای آنها هزینه کند؟
وی با اشاره به شعار "سلام بر زندگی" افزود: زندگی متعلق به مردم است و به جناح های سیاسی اختصاص ندارد؛ سلام بر زندگی یعنی سلام بر اشتغال، اخلاق، درآمد، تفریح سالم، آرامش، نشاط و شادمانی و این همان چیزهایی است که امروز مردم خواهان آن هستند. شعار ما این است که امروز نیامده ایم که قدرت را از این جناح گرفته و به دست جناح دیگری بدهیم.
رضایی همچنین با اشاره به عدم شرکت در ائتلاف ها تصریح کرد: در دو سه ماه اخیر موضوع ائتلاف ها بسیار خبرساز شده بود و هر روز برای حضور در یک ائتلاف دعوت می شدم؛ اما پاسخ من این بود که چرا به ائتلاف جناح ها وارد شوم و اگر ائتلاف تشکیل دهم آن ائتلاف 1+77 میلیون مردم خواهد بود. مساله امروز، مردم هستند و می خواهیم حق مردم را به خودشان بازگردانیم.
وی با اشاره به حضور خود در خیابان ها و بازارهای منطقه محروم "عین دو" اهواز با ابراز تاسف از محرومیت ها و مشکلات بسیار این منطقه اظهار کرد: خوزستان در کنار ثروت نشسته، ولی در فقر و بیکاری به سر می برد. چقدر جوان بیکار در این استان وجود دارد و وضع معلمان، بازنشستگان، کارگران و کشاورزان چگونه است؟ باید همه دست به دست هم داده و کاری به جناح چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب نداشته باشیم و همه یک شعار بدهیم و آن شعار "مردم" باشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در مناظرات به دلیل کمبود وقت از چهار قوم عرب، بختیاری، ترکمن و تالشی نام برده نشد که امروز این چهار قوم را به اسم نام می برم تا به صحبت های دیروز من در مناظره اضافه شود. در ابتدا که من از برخی اقوام نام می بردم، عده ای مخالفت می کردند و حتی بخشی از فیلم مستندم را که در آن گفته شد بین اقوام ایرانی نباید تبعیض قائل شویم سانسور کردند، ولی دیروز شاهد بودید که همه کاندیداها از هم سبقت می گرفتند و یکی می گفت من معاونت اقوام ایجاد می کنم و افراد دیگر هم در مورد اقوام صحبت می کردند.
رضایی گفت: عدالت یعنی اینکه در جامعه تبعیض نباشد و پارتی بازی، فساد و رشوه خواری خاتمه داده شود. امام راحل شعار اصلی انقلاب را عدالت نامید و امروز حرف ما این است که چرا باید به قوم عرب یا لر طور دیگری نگاه شود؟ همه اقوام ایرانی یک خانواده هستند.
وی افزود: ما می گوییم جناح های سیاسی باید خودشان را زیرمجموعه مردم تعریف کنند، نه اینکه مردم زیرمجموعه جناح ها قرار بگیرند، اما عده ای بر این عقیده هستند که اول جناح های سیاسی و بعد مردم قرار دارند و این چیزی است که در دو سه دولت اخیر اتفاق افتاد و نتیجه آن را شاهدیم. امروز می خواهیم راه جدیدی را در پیش بگیریم و مردم را بر جناح های سیاسی مقدم کنیم.
رضایی در پایان به معضل گرد غبار در 11 استان جنوبی کشور به ویژه خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: گرد و غبار زندگی را برای مردم سخت کرده و در اولین فرصت اقدام لازم را انجام خواهم داد و حتی در صورت لزوم با سازمان ملل و کشورهای منطقه برای رفع این معضل وارد مذاکره می شوم تا این غبار کنترل شود و مردم نفس راحتی بکشند. مساله دیگر در استان مشکل آب شرب در اکثر شهرهای استان از جمله شوشتر، اهواز، آبادان، دزفول، مسجدسلیمان، خرمشهر و رامهرمز است و رفع مشکل آب شرب مردم خوزستان در اولویت نخست برنامه های دولت آینده خواهد بود. انتهای پیام موضوع مطلب : » سرویس: سیاسی - سیاست داخلی
سعید جلیلی گفت: هر کس آمده میخواهد بماند و احساس تکلیف میکند و من هم احساس تکلیف کردم و تا آخر میمانم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کهگیلویه و بویراحمد این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران در فرودگاه یاسوج در خصوص اخلاق در مناظرات و اینکه آیا از حدود اخلاقی خارج نشدیم افزود: فلسفه مناظره همین است که افراد بیایند و نظرهای خود را بدهند و در مجموع مناظره های بسیار خوبی بود و توانست برای مردم انتخاب بهتر و اصلح را آسانتر کند.
وی درباره تخریبهای صورت گرفته در عرصه انتخابات اظهار کرد: بدبینانه نگاه نکنیم معمولاً در انتخابات از این حوادث پیش میآید و نمیشود آن را به حساب رفتارهای تخریبی گذاشت.آنچه در انتخابات مهم بوده این است که میخواهیم سرباز کوچکی برای ولایت و گفتمان انقلاب باشیم.
جلیلی عنوان کرد: هر کس رییس جمهور شد باید گفتمان اسلام ناب را در دستگاههای دولتی جاری کند و اگر چنین شد شکوفاییهای بسیاری صورت میگیرد. فکر میکنم اگر کشور توانسته مقاومت کند و پیشرفتی داشته باشد به برکت گفتمان اسلام ناب بوده و برعکس اگر توقفی صورت گرفته در فاصلهها با این گفتمان بوده است.
وی خاطرنشان کرد:دشمن میداند هر گاه ناکام شده از اسلام ناب ضربه خورده است و به همین خاطر به تخریب گفتمان انقلاب میپردازد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: آنچه در انتخابات مهم می باشد این است که میخواهیم سرباز کوچکی برای ولایت و گفتمان انقلاب باشیم.
جلیلی تصریح کرد: یکی از دغدغههای بزرگ امروزی مردم موضوع تورم است و وقتی پول بیشتر از کالا باشد تورم شکل میگیرد و گرانی خواهیم داشت که باید این فرمول برعکس شود.
وی ادامه داد: ظرفیتهای زیادی برای تولید داریم و باید سیاست تولید و عرضه را به گونهای تغییر دهیم تا مشکل تورم حل شود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه هر کس با ولایت زاویه بگیرد خود بخود از چرخه خارج میشود، گفت:هر کس با رهبری زاویه بگیرد ملت او را طرد میکند، چرا که زاویه با رهبری موجب توقف ملت ایران میشود. جلیلی در پاسخ به این سوال که مناظرات تا چه اندازه به وجهه هستهای ما خدشه وارد کرد اضافه کرد:موضوع هستهای مورد وفاق ملی ماست و همه بر دستیابی به حقوق تأکید دارند. اما دیدگاههای مختلفی ارائه میشود که مردم باید بتوانند در این زمینه قضاوت کنند.
انتهای پیام موضوع مطلب : یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری گفت: راه توسعه، توسعه جمهوریت است باید به مردم اعتماد کرد و کار را در کشور تقسیم کنیم. امروز در استانها به اندازه کافی تخصصهای مورد نیاز وجود دارد و هر استانی میتواند نقش خود را ایفا کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سیدمحمد غرضی با حضور در نشستی در خبرآنلاین، با بیان اینکه جامعه به اصلاحات نیاز دارد، گفت: اصلاحات یک مفهوم کلی است اما عدهای که نتوانستند کاری کنند آن را یدک میکشند و حالا گرفتار اعمال خودشان هستند.
وی با بیان اینکه بستر انقلاب ایران بستری 200 ساله است و در این بستر هرکسی میتواند خدمت کند و کسانی که به دنبال اسم و رنگ برای خود هستند از بین میروند، افزود: من میگویم کسانی که میخواهند سیاست را بر فرهنگ تحمیل کنند باعث خواهند شد که فرهنگ از بین برود.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری در ادامه درباره رویکرد خود به احزاب و گروههای سیاسی، گفت: گذشته اعتماد به احزاب و گروهها در ایران منفی است اما گذشته اعتماد به انقلاب همچنین آینده این اعتماد مثبت است. کسانی که به ستادها و گروههای سیاسی تکیه میکنند و به جای اینکه رنگ جمهوریت داشته باشند رنگ حزبی دارند کاری از پیش نمیبرند.
غرضی خاطرنشان کرد: من نمیگویم احزاب مانع پیشرفت هستند اما احزابی که نتوانند با یک پایه اجتماعی تفاهم برقرار کنند دچار تناقض میشوند و خودشان از بین میروند در واقع احزاب در صورتی که توانایی اجماع نداشته باشند از بین خواهند رفت. وی گفت: بزرگان، خبرنگاران و همه باید به اجماع برسند چرا که اجماع کلمه مقدس فقه اسلامی است و میگوید آنچه که میتواند حکومت کند اجماع است.
خبرنگاری از غرضی درباره برنامه این کاندیدا درباره بحث سلامت پرسید که وی اظهار کرد: هرجا که تمرکز باشد و قدرت سیاسی متمرکز بود به فساد نزدیک شدهایم. الان تمام بیمههای دنیا به قدرتهای اقتصادی بزرگ تبدیل شدهاند ولی بیمه مرکزی ما همیشه بدهکار است، تامین اجتماعی نیز همینطور است. من میگویم تامین اجتماعی را باید استانی کرد چرا که متعلق به همه مردم است. اگر من موفق شوم اولین کاری که میکنم این است که تمام تمرکزها را به استانها میفرستم.
وی گفت: راه توسعه، توسعه جمهوریت است باید به مردم اعتماد و کار را در کشور تقسیم کرد. امروز در استانها به اندازه کافی تخصصهای لازم وجود دارد و هر استانی میتواند نقش خود را ایفا کند.
خبرنگاری پرسید آیا شما معتقد به اداره ایالتی هستید که غرضی پاسخ داد: من به دعواهای فدرال و ایالتی و اینطور بحثها وارد نمیشوم. من میخواهم جمهوریت را توسعه دهم. من شرکت مخابرات را استانی کردم شما اسمش را فدرال بگذارید. شرایط کشور در امروز ایجاب میکند که به جای تمرکززدایی، توسعه اجتماعی حاصل شود.
خبرنگاری از غرضی پرسید چرا شما مثل دیگر کاندیداها به سفر استانی نمیروید که غرضی پاسخ داد: من به چند سفر استانی رفتم اما تشخیص اجتماعی من این است که با رسانهها کار کردن باعث میشود تا اثر اجتماعی انسان بیشتر باشد.
خبرنگار دیگری از این کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری پرسید عدهای در مورد شما بحث رانتخواری را مطرح کردند، غرضی در واکنش به این موضوع، گفت: پایان سال 76 در روزنامه صبح مطالبی مطرح شد و گفتند آقای مهدی نصیری و دهنمکی علیه من مقالهای را نوشتند، بعد ما شکایت کردیم و آقای مهدی نصیری محکوم شدند چراکه حرفهایشان درست نبود. آقای دهنمکی هم به من گفتند شما مشکل اقتصادی دارید و من به او گفتم اگر اسنادی دارید در دادگاه رو کن در حالیکه او تا امروز این کار را نکرده است. بعد از آن من در یک نماز جمعه به آقای مهدی نصیری گفتم که تو بااستعداد هستی و مواظب باش گرفتار جریانهای سیاسی نشوی.
وی با بیان اینکه من در تمام طول عمرم هیچ نامه و گرفتاری را بدون جواب نگذاشتهام، گفت: من با خودم گرفتاری ندارم. زمانی که آقای لاریجانی در سازمان صداوسیما بود عروسکهای تحقیری و تخریبی را با مسخره کردن موبایل به کار برد و میخواست اعتبار من را از بین ببرد اما من چیزی نگفتم. نباید هی به گذشته و آینده رفت.
خبرنگاری در مورد نگاه غرضی به مقوله سینما پرسید که وی گفت: سه بخش ورزش، سینما و مطبوعات در کشور ما شکست خورده و نتوانسته است سازمان اجتماعی پیدا کند این در حالی است که ورزشکار، خبرنگار و سینماگر باید پروانه اشتغال داشته باشند. در این مورد باید قانون صنف نوشته شود و با تعامل مردم و دولت وجود این قانون مشکلات حل میشود.
وی با بیان اینکه صاحب این کشور، ملت است، اظهار کرد: سینما باید در مقابل شنونده و ببیننده متعهد باشد و من دلم نمیخواهد به یکی مجوز بدهم و یکی مجوز ندهم.
خبرنگار دیگری درباره اینکه چرا غرضی تا به حال در مورد اعضای کابینهاش چیزی نگفته است، سوال کرد که غرضی گفت: از آنجا که من هنوز رای ملت را در رابطه با شعارهایی که دادهام به دست نیاوردم در این مورد چیزی نگفتهام. من کابینهام را با کسانی تشکیل میدهم که با توسعه سیاسی و اجتماعی سازگار باشند.
وی همچنین در این باره که آیا برنامهای برای از بین بردن افزایش قیمتها دارد، گفت: اگر من رای بیاورم ضد تورم عمل میکنم و خدمت نمایندگان مجلس میرسم و اگر آنها به من بگویند شما هزینه کن، من حرف آنها را گوش نمیدهم چرا که من دست در جیب مردم نمیکنم و گرانی ایجاد کنم و به جهنم بروم.
غرضی همچنین در مورد نگاه او به جایگاه زنان در جامعه، گفت: با آوردن چند زن به کابینه و مجلس برای زنان اعتبار اجتماعی درست نمیشود. زنان در زندگی باید تقویت مهارتی پیدا کنند. وعده دادن به زنان کلاه گذاشتن سر آنهاست. باید اعتبار مهارتی و اجتماعی به زنان داد تا آنها جایگاه و شخصیت خود را پیدا کنند.
انتهای پیام موضوع مطلب : آخرین مطالب پیوندهای روزانه پیوندها
آمار وبلاگ
فرم تماس |
کلیه حقوق این وبلاگ برای حوادث و اخبار روز در کشور جمهوری اسلامی ایران محفوظ است
|