حوادث و اخبار روز در کشور جمهوری اسلامی ایران پروردگارا ، به من قلبی فرمانبردار،
گوشی شنوا ، ذهنی
و دستانی ساعی عنایت فرما تا بتوانم
تسلیم رضایت گردم و آنچه را که به کمال
برایم خواسته ای بر دیده منت بپذیرم.
خدایا
رضایی: بیکاری جوانان، از بمب هم خطرناکتر است محسن رضایی گفت: امام خمینی(ره) فرمودند بعد از من اجازه ندهید نااهلان و نامحرمان بر سر کار بیایند ولی پس از ایشان به چه میزان به این شعار عمل شده و کسانی که اهل و محرم این مردم بودند تا چه حدی در اداره کشور نقش داشتند؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در جمع مردم قزوین در سالن ورزشی شهید بابایی اظهار کرد: بزرگانی که در سه دولت هاشمی، خاتمی و احمدینژاد بودند، افراد شایسته و دلسوزی بودند اما آنها نتوانستند افراد محرم را در کشور برای اداره این مملکت بیاورند و افرادی که مسئولیت پیدا کردند محرمیت لازم را نداشتند وگرنه امروز ما این مشکلات را نداشتیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: نکته دیگر اینکه رابطه دولت و مردم باید تنظیم شود و دولتمردان باید این امانت را به خوبی نگه دارند و نباید مسئولیتها را میان دوستان و رفقای خود تقسیم کنند. مردم به دولتمردان چنین حقی ندادهاند که بر اساس سلیقه، دوستی، جناح، حزب و... گروه خود را سر کار بیاورد و بعد از چهار یا هشت سال نیز کارنامه ضعیفی ارائه کنند.
رضایی اضافه کرد: دولتمردان امانتداران مردم هستند و رئیسجمهور و رئیس دولت امین مردم است و نباید بگوید چون مردم مرا انتخاب کردند من هم هر کاری خواستم انجام خواهم داد، چون مردم سالاری جاده ای دو طرفه است و از همین روست که میگوییم مردم ولی نعمت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و صاحب کشور هستند.
وی ادامه داد: رئیسجمهور نماینده صاحبان کشور است و ملت ایران نیز همگی سهامداران جمهوری اسلامی هستند؛ بنابراین آن رئیس جمهور باید به نمایندگی از مردم کشور را اداره کند نه اینکه جناح خاصی را بیاورد یا سلایق شخصی خود را ببیند. حضور مردم در ایران اسلامی واقعی بوده و تشریفاتی نیست ولی دولتها باید پاسخگو باشند.
رضایی با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی، اظهار کرد: مشکل اصلی مردم کشاورزی است. مشکل اصلی مردم تعطیلی کارخانهها و دغدغه اصلی مردم نیز بیکاری است. امروز شرایط روستاها به گونهای است که فرد زیر 40 سال را در روستاها نمیبینید یعنی مدرسه، جاده و ... به روستا رفته است ولی شغل نیست از این رو روستاها به خانه سالمندان تبدیل شده است.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: چرا وقتی یک جوان بیکار را میبینیم احساس خطری برای جامعه نمی کنیم؟ وقتی یک جوان بیکار میشود آیندهاش روشن نیست و از بمب نیز خطرناکتر است. اگر به فکر جوانان نباشیم آینده کشور از دست میرود.
وی اضافه کرد: در ورزش و هنر بیتوجهی فراوان و زیادی وجود دارد. چرا فرهنگ و هنر ما به این صورت شده است؟ بنابراین توجه به جوانان، بانوان، معلمان، کشاورزان، کارگران و... محور کار ماست، چراکه میخواهیم زندگی مردم را رونق دهیم.
رضایی ادامه داد: اگر یک عده از آمریکاییها بیایند و مقداری از خاک کشورمان را بگیرند همه کشور بسیج می شود حال شهر صنعتی قزوین با این همه سرمایه گذاری تعطیل شده ولی آقایان با خیال راحت نشستهاند، تا به حال چند بار رئیسجمهور و وزرا برای این موضوع به قزوین آمدهاند؛ تعطیلی صنعت یک زلزله است بنابراین کشورداری تنها سیاست، امنیت و دفاع نیست بلکه باید به زندگی مردم توجه کنیم.
وی عنوان کرد: من چند سال است این حرف ها را می زنم و این بار هشدار می دهم و احساس خطر می کنم که اگر به زندگی مردم توجه نکنیم خطر جدی همه ما را تهدید می کند و من آمده ام که بار دیگر خرمشهر سقوط نکند و از شما می خواهم آماده کار بزرگی شوید تا برای فتح المبین دیگری آماده شویم و با این ندا فقر را از کشور برداریم؛ به همه نشان خواهیم که اداره اقتصاد و صنعت به چه معناست.
رضایی تصریح کرد: نشان می دهیم که جوانان ایران فرشته نجات هستند و یک خیزش و جنبش بزرگ درست می کنیم و از این رو اگر رئیس جمهور شوم اعلام می کنم همه منابع را از من بگیرید، هرچه ارز است از من بگیرید ولی جوانان را به من بدهید تا نشان دهم چگونه با جوانان کویرها را به بهشت تبدیل می کنیم.
وی توضیح داد: ما در هر رشته ای متخصص بخواهیم در جوانان وجود دارد چراکه صنعتگر، دانشمند، دانشجو و ... جوان داریم بنابراین می توانیم همه تحریم ها را خنثی و فقر و بیکاری را از بین ببریم و مانند خرمشهر کشور را آزاد کنیم.
کاندید انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: مگر می شود با سرنوشت ملت بازی کرد بنابراین باید مسئولانه با سرنوشت ملت برخورد کنیم یعنی نمی توانیم اجازه یک خطای دیگر را بدهیم مگر ایران محل آزمایش دولتمردان ناپخته است.
وی اعلام کرد: ما فرصتی نداریم و یک دقیقه نیز اهمیت دارد البته امروز دستمان پر است و یک دل و آبرویی که می خواهیم به ملت ایران تقدیم کنیم برنامه ای است که برای حل مشکلات داریم که با این برنامه کشور از مشکلات عبور داده خواهد شد و خودمان را آماده پیروزی بزرگ کنیم و بدانید که کوتاه هم نمی آییم، اگر دیروز با تفنگ خود حماسه ای آفریدیم امروز با قلم و فکرمان این حماسه آفریده خواهد شد. موضوع مطلب : رهبر معظم انقلاب: نهضتی که مردم با آن همراه شوند، قابل ادامه است یس: سیاسی - سیاست داخلی رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل تاکید کردند: 14 خرداد مظهر دلبستگی ملت ایران به امام بزرگوار است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حضرت آیتالله خامنهای در مراسم بیست و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، با بیان اینکه "14 خرداد فرصتی است تا از امام عزیزمان تجلیل کنیم و عرض ارادت و اخلاص کنیم"، اظهار کردند: اگرچه یاد امام(ره) در میان ملت ما همواره زنده است، اما روز 14 خرداد مظهر دلبستگی ملت ایران به امام بزرگوار است.
ایشان خاطرنشان کردند: 14 خرداد امسال مصادف با شهادت جد بزرگوار ایشان حضرت موسیبن جعفر(ع) و پنجاهمین سال حادثه تعیینکننده و مهم 15 خرداد در سال 1342 است.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه "15 خرداد مساله و مقطع مهمی است"، تصریح کردند: 15 خرداد مبدا نهضت بزرگ روحانیت و مردم نیست، بلکه این روز، پیوند مردم با روحانیت را در این مقطع خطرناک و حساس نشان داد.
ایشان یادآور شدند: اتفاقات قبل از 15 خرداد 1342 نشان میدهد که نهضت روحانیت در این سال به اوج و نشاطی رسیده بود که دستگاه جبار چنین برخوردهای خشن با علما، طلاب و مراجع تقلید داشت؛ بنابراین 15 خرداد یک مقطع بسیار مهمی است.
مقام معظم رهبری در ادامه بیانات خود، با اشاره به سخنرانی حضرت امام خمینی(ره) در مدرسه فیضیه یادآور شدند: سخنرانی امام(ره) در مدرسه فیضیه یک سخنرانی تاریخی و تعیینکننده بود که بعد از اینکه امام را دستگیر کردند، در روز 15 خرداد عمدتا در تهران و نیز در قم و برخی شهرهای دیگر یک موج حرکت عظیم مردمی اتفاق افتاد و رژیم طاغوت با همه وجود با ارتش و پلیس خود، با دستگاههای امنیتی خود دست به سرکوب این حرکت مردمی زندند و یک قیام مردمی به وجود آمد.
حضرت آیتالله خامنهای تصریح کردند: این موضوع نشاندهنده این بود که مردم ایران، آحاد ملت با روحانیت با مرجعیت که مظهر آن امام بزرگوار بودند چنین پیوند مستحکمی دارند و نکته اینجاست که همین پیوند است که ضامن پیشرفت و اوج نهضت و پیروزی نهضت میشود.
ایشان تاکید کردند: هرجا حرکتی یا یک نهضتی به مردم متکی بود و مردم با آن همراه شدند، این نهضت قابل ادامه است اما اگر مردم با آن پیوند نخورند با حرکت اعتراضی ناکام خواهد ماند کما اینکه بعد از حادثه مشروطه در ایران قضایایی اتفاق افتاد و مبارزاتی هم از طرف گروههای چپ و هم از طرف گروههای ملی شروع شد ولی همه اینها در طول تاریخ نهضتهای ایران سرنوشتشان شکست بود چون مردم با اینها نبودند.
رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه "15 خرداد نشان داد مردم پشت سر روحانیت هستند"، افزودند: با دستگیری امام(ره) آنچنان قیامتی در تهران و برخی شهرستانهای دیگر اتفاق افتاد که سرکوب وحشتناکی انجام شد و تعداد زیادی کشته شدند. در 15 خرداد چهره خشن دیکتاتور و چهره بیرحم رژیم طاغوت کاملا خود را نشان داد.
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه تاکید کردند: نکته دیگری که در قضیه 15 خرداد باید جوانها و مردم عزیز ما به آن توجه کنند، این بود که در مقابل این کشتار بیرحمانهای که در تهران و برخی نقاط دیگر به وجود آمد هیچ نهادی از نهادهای دنیا از این سازمانهای به اصطلاح حقوق بشر زبان به اعتراض نگشودند.
ایشان در بخش دیگری از سخنانشان با بیان اینکه "سه باور در امام(ره) بزرگوار وجود داشت"، خاطرنشان کردند: باور به خدا، باور به مردم و باور به خود از جمله باورهایی بودند که در وجود و تصمیم امام(ره) وجود داشت. امام(ره) با دل خود با مردم حرف زد و مردم هم با جان خود به او لبیک گفته و مردانه ایستادند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه "مردم ایران الگوی استقامت و بصیرت شدند"، تاکید کردند: مردم در چشم امام(ره)، عزیزترین و دشمنان مردم منفورترین بودند. اینکه شما ملاحظه میکنید امام در مقابل قدرتهای سلطهگر لحظهای از پا ننشست، عمدتا به این دلیل بود که قدرتهای سلطهگر دشمن سعادت مردم بودند و امام دشمن مردم را دشمن میداشت و در باور به خود و اعتماد به نفس امام به مردم ایران ما میتوانیم را تعلیم داد اما قبل از اینکه «ما میتوانیم» را امام به ملت ایران تلقین کند، «ما میتوانیم» را در وجود خود زنده کرد.
رهبر معظم انقلاب در ادامه با بیان اینکه "یکی از ابزارهای موثر دشمنان برای تسلط به ملتها تلقین «نمیتوانید» است تا آنها را مایوس کند"، افزودند: دشمن با این ترفند صدسال ملت ایران را از میدانهای سیاست، علم و اقتصاد عقب نگه داشت اما امام(ره) این شجاعت را به ملت بازگرداند و ابزار تسلط ابرقدرتها را از آنها گرفت. امام(ره) اعتماد به نفس، قاطعیت و شجاعت را به ملت ایران برگرداندند و ما ملت ایران احساس کردیم میتوانیم، لذا حرکت کردیم، اقدام کردیم و امروز ملت ایران در میدانهای مختلف پیروز شده است.
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه با بیان ویژگیها و خصوصیات امام راحل یادآور شدند: امام(ره) چه در مدرسه فیضیه و در میان طلاب و مردم قم و چه در زمان تبعید و پس از آن با اتکاء به سه محور باور به خدا، باور به مردم و باور به خود قدرتهای خارجی و دستنشاندگان آنها را تهدید کردند و این اعتماد به نفس به خود و نیروی ایمان به خدا بود که امام(ره) به آنها ایمان و باور داشت و همین باور در عمل و گفتار امام(ره) به ملت ایران منتقل شد.
ایشان خاطرنشان کردند: صدسال به ملت ایران تلقین کرده بودند که نمیتوانید کشورتان را اداره کنید، عزت بدست آورید، ساخت و ساز کنید، در میدان عمل حرکت کنید و این باورمان شده بود.
رهبر معظم انقلاب با تاکید بر "اینکه این سه باور محور تصمیمگیریها، اقدامات و سیاستهای امام(ره) بود"، افزودند: در آغاز نهضت، در زمان تبعید و پس از آن این باور به امام(ره) قدرت داد به طوری که وقتی به ایران آمدند در اعلام نظام جمهوری اسلامی با ایستادگی صریح در مقابل نظم ظالمانه جهانی سخن گفتند و آنها را به چالش کشیدند.
مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: هیچکس در حرف و عمل امام(ره) تا روزهای آخر زندگی نشانی از افسردگی، تردید، خستگی، وادادگی و تسلیمطلبی مشاهده نکرد در حالی که بسیاری از انقلابیهای دنیا وقتی به پیری میرسند دچار تردید و محافظهکاری میشوند و گاهی حرفهای اصلی خود را پس میگیرند اما بیانیههای امام(ره) در سالهای آخر عمر انتقادیتر، تندتر و قویتر بود. امام(ره) پیر میشد اما دل او جوان بود. این سه باور بود که به تدریج مردم ما و در قشرهای دیگر متبلور شد و باعث شد مردم ایران روحیات خود را تغییر دهند و خدای متعال هم سرنوشت آنها را تغییر داد و نتیجه این شد که ایران وابسته تبدیل شد به ایران مستقل و سرافراز.
ایشان در ادامه یادآور شدند: ایران از وابستگی رژیم طاغوتی پهلوی که به مراتب بدتر از رژیم ذلیل قاجار بود و این وابستگی به حالتی شرمآور رسیده بود بعد از انقلاب به یک کشور مستقل و سرافراز تبدیل شد و یکی از دیپلماتهای بلندپایه آمریکایی گفته بود که این ما بودیم که به شاه میگفتیم فلان چیز برای شما خوب است و فلان چیز بد و ما بودیم که میگفتیم که شما به چه چیزی نیاز دارید و به چه میزان نفت باید بفروشید و به چه کسی باید بفروشید و به چه کسی نفروشید و با چه قیمتی بفروشید و با چه قیمتی نفروشید و این کشور وابسته تبدیل شد به ایرانی سرافراز و مقتدر.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: سران پولپرست و غرق در شهوات لذات حیوانی بعد از انقلاب تبدیل شدند به نمایندگان مردم و کسانی در این کشور فرمانروایی میکردند و قدرت سیاسی و اقتصادی را در دست گرفتند که نمایندگان مردم بودند و با همه ضعف و قوتهایی که داشتند این خصلت برای آنان وجود داشت که کیسهای برای خود ندوخته بودند البته یکی ضعیفتر و یکی قویتر اما نماینده مردم بودند در وجود همه بود.
ایشان تصریح کردند: کشور عقبمانده ایران بعد از انقلاب از لحاظ علمی تبدیل به یک کشور پیشرفته شد، چراکه ما قبل از انقلاب هیچ پیشرفت علمیای نداشتیم اما امروز مراکز سنجش علمی جهانی میگویند که متوسط رشد علمی یازده برابر متوسط جهانی است و همانها میگویند که ایران تا سالهای آینده و حدود سال 2017 به رتبه چهارم یا پنجم علمی دنیا دست مییابند.
حضرت امام خامنهای خاطرنشان کردند: کشوری که سالهای پیش از انقلاب برای ساخت یک جاده، سد و کارخانه باید به سوی خارجیها دست دراز میکرد امروز به همت جوانان بدون کمترین اعتنایی به غرب توانسته است هزاران کارخانه، سد و راه بسازد و تاسیس کند و امروز رشد علمی کشور به این نقطه اوج رسیده است و آیا شایسته است اینها را نبینیم.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به ضعف بنیه پزشکی در پیش از انقلاب، گفت: در زمان طاغوب برای اندک جراحی پیچیدهای افراد اگر پول داشتند باید سرگردان کشورهای خارجی میشدند و اگر پول نداشتند باید میمردند. اما امروز جراحیهای پیچیده در ایران و نه فقط در تهران در اقصا نقاط کشور انجام میشود.
ایشان با بیان اینکه "توجه به نقاط دورافتاده و محروم در زمان شاه باعث تعجب بود"، فرمودند: امروز اگر به این مناطق توجه نشود باعث تعجب است و در دور دستترین مناطق راه، برق و امکانات وجود دارد.
مقام معظم رهبری در ارتباط با پیشرفت علمی در دانشگاهها نیز اظهار کردند: امروز دانشجویان و اساتید ما بیست برابر و سی برابر شدهاند و تولید عمل به شدت رشد کرده است و ما شاهد کثرت دانشجو و استاد هستیم و در هر شهر دورافتادهای چندین دانشگاه و مرکز علمی وجود دارد.
ایشان با اشاره به اینکه با همت جوانان و مسئولان در طول سی و چندسال حوادث مهمی اتفاق افتاده است، افزودند: زیربناهای فراوانی ساخته شده است و به برکت انقلاب هزاران کارخانه ایجاد شده و محصولاتی که باید قبلا با منت از خارجیها میخریدیم، امروز به وفور در داخل تولید میشود. اینها را باید دید. اینها به برکت همان سه باوری است که امام(ره) در ملت تزریق کردند و آن باور به خدا، باور به مردم و باور به خود بود. ما این حرفها را نمیزنیم که غرور کاذب به وجود بیاید، چراکه هنوز راه بسیاری در پیش داریم.
حضرت آیتالله خامنهای با بیان اینکه "اگر خودمان را با دوران طاغوت مقایسه کنیم خیلی چیزها به چشم میآید"، تصریح کردند: اما اگر با آنچه که در اسلام مطلوب است و آنچه که اسلام برایمان خواسته را مقایسه کنیم راه بسیاری در پیش داریم. اسلام برای ما خواسته است که عزت و رفاه دنیا و اخلاق و معنویت باشد و اگر با این اهداف مقایسه کنیم، راه طولانی در پیش داریم.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: جوانان عزیز و ملت بدانند که ادامه راه را هم با همین سه باور میتوان و باید پیش برد. بدانید راه طولانی است اما شما توانایی دارید، شما قدرت و امکان دارید و میتوانید این راه را تا رسیدن به قلهها با توانایی و سرعت و شتاب لازم ادامه دهید. اگر دشمنان میخواهند یأسی به وجود آورند دشمنی میکنند.
ایشان با تاکید بر اینکه "همه چیز نمایانگر امید است"، ادامه دادند: نقشه راه که اصول امام ما است در پیش روی ما قرار دارد. آن اصولی که با تکیه بر آن ملت عقبافتاده را به ملت سرافراز تبدیل کردند. اصول امام (ره) روشن است بیانات و نوشتههای ایشان در بیست و چند جلد وجود دارد و خلاصه آن در وصیت امام(ره) آمده است.
مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: مفید نمیدانیم که با تمسک به اسم امام(ره) اصول را فراموش کنیم. اسم به تنهایی کافی نیست. امام(ره) با اصول و نقشه راه این ملت را جاودانه کرده است.
حضرت آیتالله خامنهای در ادامه با اشاره به اصول امام(ره) در سیاست داخلی، خارجی، فرهنگ و اقتصاد ادامه دادند: امام از مسئولان توقع داشت که بر اساس این الگو اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم مقامات و شخصیتهای کشوری و لشکری همچون محمود احمدینژاد، آملی لاریجانی، علی لاریجانی، آیتالله هاشمی رفسنجانی، آیتالله جنتی، آیتالله امامی کاشانی، آیتالله هاشمی شاهرودی، آیتالله مهدوی کنی و برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شخصیتهایی همچون سردار سرلشکر جعفری، سرلشکر صالحی، مصطفی محمد نجار، علیاکبر صالحی، محمدرضا رحیمی، سردار نقدی، مرتضی تمدن، اسفندیار رحیم مشایی، مصباحیمقدم، حسین انواری، چمران، رفیقدوست، تقیپور و ... حضور دارند.
سخنرانی مقام معظم رهبری در حرم امام خمینی(ره) بصورت زنده از شبکههای رادیویی و تلویزیونی رسانه ملی در حال پخش است. موضوع مطلب : به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، " محمود احمدی نژاد " عصر دوشنبه در مراسم دیدار با میهمانان خارجی شرکت کننده در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) که در سالن شهید بهشتی نهاد رییس جمهوری برگزار شد، این مطلب را بیان کرد. موضوع مطلب : حدادعادل گفت: دانشگاههای ما بازیچه دست احزاب و گروههای سیاسی شدهاند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این نامزد انتخابات ریاستجمهوری در سخنرانی امروز خود در دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات با بیان این که دانشگاه کارکرد اصلی خود که پیشبرد علم است را فراموش کرده است، اظهار کرد: اکنون مقدرات دانشگاهها تابع دعوای سیاسی خارج از دانشگاه شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد از همان زمان تاسیسش با موضعگیریهای سیاسی روبرو بود، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد بر این اساس تاسیس شد که با مدرکگرایی مقابله کند، اما عدهای از دانشجویان تندرو ادعا کردند این دانشگاه را فلان شخص ایجاد کرده تا در برابر جنبش دانشجویی، بدیلی به وجود بیاورد. این دانشجویان میگفتند که ثروتمندان به دانشگاه آزاد میروند و مستضعفان به دانشگاههای ملی و آنها دعوای بیهوده چپ و راست را به دانشگاه آزاد کشاندند.
حدادعادل در ادامه افزود: در هشت سال اخیر به دلیل دیگری مخالفت با دانشگاه آزاد آغاز شد و این دانشگاه از تاثیر موضعگیری سیاسی برکنار نبود البته خود دانشگاه آزاد نیز با وزارت علوم دو رقیب بودند.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم با اشاره به اینکه سیاسی کردن دانشگاه اشتباه است، تصریح کرد: من معتقدم دانشگاه باید سیاسی باشد اما باید همسو با راهبردهای اصلی کشور باشد و نه اینکه حیات خلوت یک جریان باشد. دانشجو باید سیاسی باشد اما دانشگاه باید به گونهای عمل کند که به علمآموزی خدشهای وارد نشود.
وی همچنین با بیان اینکه در نظام ما همانطور که به گسترش دین توجه میشود به گسترش علم هم باید توجه شود، خاطرنشان کرد: برای حفظ استقلال باید علم را تقویت کنیم و اگر من رییسجمهور شوم شاید بهتر از بقیه نامزدها میتوانم به مسائل آموزش عالی سر و سامان بدهم.
حدادعادل در ادامه با بیان اینکه امام خمینی و رهبر انقلاب شخصیتهای علمی هستند، خاطرنشان کرد: این کشور همواره در طول تاریخ دانشپرور و علمخیز بوده است و اکنون در آسیا از لحاظ علمی فقط از چین پایینتر است.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم همچنین با اشاره به اینکه یکی از گفتمانهایی که رهبری در کشور ترویج کردهاند، گفتمان جهاد علمی است، تصریح کرد: من خود را متعهد برای خدمت در عرصه علم میدانم و معتقدم اگر از لحاظ علمی عقب باشیم دچار عقبماندگی صنعتی و اقتصادی میشویم و عزت ما دچار خدشه میشود.
وی در ادامه با اشاره به افزایش کمی تعداد دانشجویان پس از انقلاب اسلامی، گفت: قبول دارم توسعه کمی بیرویه مشکلاتی را به وجود آورده است اما من امیدم را از آینده قطع نمیکنم و معتقدم دانشگاهها میتوانند رشد کنند. نکته مهم این است که ما دانشگاهها را در میان توده مردم بردهایم.
حدادعادل در ادامه افزود: یکی از مصیبتهای ما توسعه بیرویه علوم انسانی با محتوای غیرنقادی شده است و همچنین یکی از ریشههای بیکاری دانشجویان، عدم تناسب رشتههای دانشگاهی با بازار کار است. تاکید من بر آموزش معطوف به کار، آموزش معطوف به اشتغال و پژوهش معطوف به صنعت است، من معتقدم باید بین دانشگاه و صنعت ارتباط ایجاد کرد.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در ادامه با بیان اینکه دولت من یک دولت دانشبنیان خواهد بود که به دستاوردهای علمی توجه میکند، خاطرنشان کرد: باید مهارت فکر کردن و ورزیدگی برای پژوهش را در دوران مدرسه در دانشآموزان ایجاد کنیم.
وی در ادامه و در پاسخ به این پرسش که برنامه شما برای اشتغال دانشجویان و همچنین استفاده از دانشجویان در دولت چیست، تصریح کرد: من معتقدم که توسعه منطقی در رشتههای دانشگاهی باید صورت بگیرد. ما به آمایش سرزمینی دانشگاهی نیاز داریم تا توسعه رشتههای دانشگاهی را اصلاح کنیم.
حددعادل گفت: من از دستاوردهای دانشجویان استفاده میکنم. برنامه من این است که مشکلات کشور را در اختیار وزارت علوم قرار دهم و از دانشجویان ارشد و دکتری حمایت مالی کنم تا آنها زندگی متوسطی داشته باشند و بتوانند وقت خود را زیر نظر استاد به پژوهش بپردازند تا سود این پژوهشها به دولت برسد.
این نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در پاسخ به این پرسش که برنامه شما برای مقابله با آنچه خفقان در دانشگاهها خوانده میشود ،چیست، اظهار کرد: اگر چهار سال پیش دانشگاه به اتاق طراحی تظاهرات خیابانی تبدیل نمیشد امروز وضعیت دانشگاه اینگونه نبود. من امید دارم دانشگاه به وضعیت عادی خود برگردد و به آزادی بیان در دانشگاه اعتقاد دارم.
وی در پاسخ به این پرسش که شما تخصص علم اقتصاد ندارید پس چگونه میخواهید مشکلات اقتصادی کشور را حل کنید، گفت: در بین هشت کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری فقط محسن رضایی در اقتصاد تحصیل کرده که البته من نمیدانم وی در کجا درس خوانده است. فکر نکنید اگر کسی گفت من اقتصاد میدانم میتواند با اندیشه خود معجزه کند. من معتقدم هر چه مسئولیت یک مسئول بیشتر میشود به عقل و خرد بیشتر نیاز پیدا میکند و نیازش به تخصص کمتر میشود.
حدادعادل گفت: رییسجمهور باید نقش هماهنگکننده بخشهای مختلف را داشته باشد و من سعی میکنم در مسائل اقتصادی از اساتید متنوع و باتجربه علم اقتصاد به افراد بخش خصوصی استفاده کنم.
به گزارش ایسنا، این نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که در صورت ائتلاف روحانی و عارف، برنامه ائتلاف پیشرفت چیست، گفت: اگر چنین اتفاقی بیفتد ما تصمیم مناسبی با توجه به شرایط جدید میگیریم اما تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده است. موضوع مطلب : شلوغش نکنید قطر مقابل ایران شکستپذیر است
رویانیان: برای سه هدف به امارات رفتم/ با دو بازیکن توافقات خوبی داشتم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: برای سه هدف حل مشکل وینگادا، روحیه دادن به تیم ملی و مذاکره با شرکتهای اماراتی به این کشور سفر کردم. ![]()
محمد رویانیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص حضورش در امارات اظهار داشت: من برای سه هدف راهی امارات شدم. یکی از آنها در خصوص مسئله و طلب وینگادا بود که حل شد و پرونده این موضوع تقریباً بسته شد. وی افزود: با چند شرکت تجاری در خصوص همکاریهای فیمابین و اسپانسر شدن برای پرسپولیس صحبتهایی داشتم که این موضوع هم به نفع باشگاه بود و قطعاً در سال آینده با کمک این شرکتها راحتتر میتوانیم کارهای خود را ادامه و مشکلات را از پیش رو برداریم. رویانیان ادامه داد: همچنین طبق وظیفهای که داشتم سری هم به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان زدم که روحیه به این جوانان برومند ایرانی داده باشم. همه بازیکنان را دیدم و حتی صحبتهای بسیار خوبی با کیروش داشتم. مدیرعامل قرمزپوشان خاطرنشان کرد: با کاپیتان با ارزش و حرفهای فوتبال کشورمان یعنی نکونام نیز صحبتهای خوبی داشتم و در کنار او مسعود شجاعی و خلعتبری نیز حرفهایی را زدم. من سعی کردم تا به تک تک ملیپوشان انرژی و روحیه بدهم که امیدوارم به نفع تیم ملی این اتفاق افتاده باشد. وی در ارتباط با برخی اظهارات مبنی بر توافق با دو بازیکنان نیز گفت:بله، من با دو مورد توافق بسیار خوبی داشتم و انشالله بعداً اسامی این عزیزان را اعلام خواهم کرد. الآن همه چیز باید کنار گذاشته شود و همه باید به فکر موفقیت تیم ملی باشیم. بهتر است زیاد هم شلوغش نکنید چون من مطمئنم قطر مقابل بازیکنان خوب و با تکنیک ما شکستپذیر است و کنار گذاشتن این تیم کار سختی نیست. موضوع مطلب : آخرین مطالب پیوندهای روزانه پیوندها
آمار وبلاگ
فرم تماس |
کلیه حقوق این وبلاگ برای حوادث و اخبار روز در کشور جمهوری اسلامی ایران محفوظ است
|