حوادث و اخبار روز در کشور جمهوری اسلامی ایران
پروردگارا ، به من قلبی فرمانبردار، گوشی شنوا ، ذهنی و دستانی ساعی عنایت فرما تا بتوانم تسلیم رضایت گردم و آنچه را که به کمال برایم خواسته ای بر دیده منت بپذیرم. خدایا
به سایت ما خوش آمدید

محمدرضا عارف از ادامه حضور در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، عارف با انتشار بیانیه‌ای دلایل خود برای این انصراف را اعلام کرده است.

 

متن بیانیه انصراف عارف به شرح زیر است:

 

«ملت شریف ایران

 

با اهدا سلام و درود

 

 

غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه‌ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانسته‌اند.

 

از آنجا که از ابتدای ورودم به عرصه انتخابات بارها بر موضع تمکین از اجماع با محوریت جناب آقای خاتمی تاکید نموده‌ام و همچنین بر اساس منشور اخلاق انتخاباتی منتشر شده توسط اینجانب، خود را متعهد به رعایت اخلاق و انجام تعهداتم می‌دانم. لذا با عنایت به نظر صریح جناب آقای خاتمی و تجارب انتخابات دو دوره گذشته ریاست جمهوری، انصراف خود را از ادامه رقابت‌های انتخاباتی اعلام می‌دارم.

 

خلق صحنه‌های به یاد ماندنی توسط شما مردم سربلند در دوره فعالیت‌های انتخاباتی‌ام، عامل موثری برای حرکت در مسیر تحقق حماسه سیاسی و نشانی از شکل گیری یک پایگاه و سرمایه بزرگ اجتماعی است.

 

اینجانب گذشتن از حق خویش به نفع ملت بزرگ و ایران سربلند را مصداق روشن اصلاح طلبی واقعی می‌دانم. از آنجا که اعتقاد دارم شرکت در انتخابات، هم حق و هم تکلیف است، از مردم همراه سرافراز ایران صمیمانه می‌خواهم با حضور پر شور در انتخابات 24 خردادماه، عزت و بقای جمهوری اسلامی و عظمت ایران و خلق حماسه سیاسی را تداوم بخشند.

 

در پایان از همه مردم عزیز کشورم برای همراهی بزرگوارانه شان تشکر می‌کنم و اعلام می‌دارم در همه شرایط در کنارشان خواهم ماند.

 

ارادتمند شما

 

محمدرضا عارف

 

شامگاه بیستم خردادماه هزار و سیصد و نود و دو»




موضوع مطلب :

سه شنبه 92 خرداد 21 :: 8:14 صبح

92031910900

یکشنبه 19 خرداد 1392 - 20:52

محمدباقر قالیباف در جمع حدود 8 هزار نفر از مردم مشهد گفت: آماده‌ایم تا با همت جهادی، تحرک، پویایی و به همت جوانان نسل سوم و چهارم، کشور را مدیریت کنیم.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: ملت ما از حرف بی‌عملی و خلف وعده خسته شده است، اما با این وجود بر آرمان‌های خود با امام و شهدا ایستاده‌اند لذا مدیران و مسوولان آینده باید از سرمایه عظیم مردمی برای تحکم نظام استفاده کنند.

 

وی ادامه داد: ما دولتی که روی کاغذ باشد را نمی‌خواهیم و با همت جهادی، غیرت مردانه و استفاده از نخبگان و جوانان، کشور را برای پیشرفت آماده می‌کنیم.

 

قالیباف با بیان اینکه نه ادامه وضع موجود به صلاح ما است و نه برگشت به گذشته، خاطرنشان کرد: گذشته امتحان خود را پس داده و ادامه شرایط نامساعد اقتصادی کنونی و وضعیت بیکاری فعلی نیز امکان‌پذیر نیست.

 

وی اضافه کرد: ما دولتی مردم محور تشکیل خواهیم داد که هر قشر از هرجایی و در هر صنفی احساس کند که دولت متعلق به وی است.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه آمده‌ایم که با کمک هم‌استانی‌های غیور خود و ملت ایران، حماسه سیاسی را عملی کنیم، اظهار کرد: اگر تقدیر الهی در این باشد که بنده توفیق اداره دولت را پیدا کنم، حماسه اقتصادی را در کشور برقرار می‌کنم.

 

وی افزود: امیدواریم با اجرای حماسه اقتصادی و قراردادن کشور در مسیر پیشرفت، باعث عزت مسلمین و ملت ایران شویم تا مدیون امام راحل و شهدا نباشیم.

 

قالیباف با بیان اینکه مردانی مرد در دوران جنگ برای ملت زحمت کشیده‌اند و امروز در زمین یا تخت نشسته‌اند تا ما به مقابله با استکبار و خدمت به ملت ایران بپردازیم، تصریح کرد: انقلاب ما اسلامی بود و بس و برای تعیین سرنوشت خودمان اتفاق افتاد، 24 خرداد نیز برای تعیین سرنوشت خود به پای صندوق‌های رای می‌رویم.

 

وی با عنوان اینکه باید حماسه سیاسی را که رهبر معظم انقلاب از ما خواسته است، با بصیرت و شور مردمی تحقق بخشیم گفت: امیدواریم با حضور در این حماسه بزرگ، امورات اجرایی را به دست فردی بسپاریم که خدمت کند و به مدیریت خسته و بسته پایان دهد تا روح مدیریت در کشور دمیده شود.

 

قالیباف تاکید کرد: نه ملت و نه دولت، فرصت آزمون و خطا ندارند، کشور ما در پیچ تاریخی قرار دارد که برای عبور از آن باید از اقتصاد به گل نشسته و دیپلماسی لاک‌پشتی عبور کنیم.




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 خرداد 20 :: 8:44 صبح

92031910902

یکشنبه 19 خرداد 1392 - 20:56

محسن رضایی گفت: بیرون کردن فقر و گرانی از کشور اهمیتش کمتر از بیرون کردن دشمن از خاک کشور در دوران دفاع مقدس نیست.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم کرمانشاه با بیان اینکه "در شأن مردم ایران نیست که با وجود داشتن منابع عظیم ثروت در ابتدایی‌ترین مسائل نیازمند کمک باشند"، گفت: می‌خواهم حق مردم را به خودشان بدهم.

 

وی در ادامه اظهار کرد: کار بزرگی در پیش داریم اما امیدواریم که با تکیه به توان ملت و بهره‌برداری درست از منابع آینده روشنی را خلق کنیم.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "حرف من، حق مردم است"، گفت: با تمام قدرت با رانت‌خواران و مفسدان مبارزه می‌کنم و دست آنها را از حق ملت کوتاه خواهم کرد.

 

رضایی با بیان اینکه "بیکاری جوانان مهمترین مشکل امروز کشور است"، تاکید کرد: نمی‌توان دید عزت جوانان ایران از بین می‌رود و احساس بی‌تفاوتی کرد.

 

وی همچنین با انتقاد از تورم و گرانی در کشور گفت: حقوق‌ها ثابت است، اما تورم هر روز افزایش می‌یابد و در این شرایط قدرت خرید مردم هر روز کاهش می‌یابد. 20 سال است اقتصاد کشور را مطالعه می‌کنم. امروز برای دفع خطری دیگر و خدمت به نظام و مردم وارد عرصه انتخابات شده ام و خود را سرباز مقام معظم رهبری و ملت ایران می دانم.

 

رضایی همچنین با انتقاد از منازعات سیاسی بین دو گروه اصلاح‌طلب و اصولگرا اظهار کرد: این دعواها دردی از ملت دوا نمی‌کند. سالهاست این منازعات سیاسی در کشور وجود دارد و هزینه آن را ملت پرداخته است. امروز روز پایان دادن یه این منازعات است و باید توانمان را برای حل مشکلات کشور از جمله بیکاری و گرانی بگذاریم، نه اینکه صرف این منازعات کنیم.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: آمریکایی‌ها بخاطر وجود این منازعات سیاسی در کشور ما جشن گرفته‌اند. با این روند دیگر به دشمن احتیاج نداریم و همین جنگ های داخلی کافی است. من در دولتم از همه گروه ها استفاده می‌کنم. کاری به اصولگرا یا اصلاح‌طلب بودن افراد ندارم و از هر فردی که نظام و رهبری را قبول داشته و کارآمدی لازم را نیز داشته باشد استفاده خواهم کرد. امروز برای رفع مشکلات به بسیج همه امکانات نیاز داریم و همه ظرفیت ها را باید به صحنه بیاوریم.

 

وی با بیان اینکه "با هیچ فردی مشکل ندارم"، گفت: طی این 15 سال خیلی‌ها به من انتقاد می کردند که چرا اینقدر ساکتی؟ این سکوت برای این بوده که در صورت تشکیل دولت بتوانم از همه ظرفیت ها استفاده کنم. طی این سالها خیلی اهانت ها شنیدم اما پاسخی ندادم. در مناظره های اخیر هم توهین‌هایی شد که مثل سال 1388 خونسردی خود را حفظ کردم. در این سالها دوستی خود را به همه حفظ کرده ام تا بتوانم از ظرفیت همه افراد برای رفع مشکلات کشور استفاده کنم.

 

رضایی همچنین خاطرنشان کرد: تفاوت من با دیگر کاندیداها این است که تابلوی مردم را بلند کرده‌ام و حرف مردم را می‌زنم. ما می‌خواهیم کاری کنیم که ملت ایران در سعادت باشد.

 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با تاکید بر لزوم تقویت ارزش پول ملی تاکید کرد: باید جلوی تضعیف هر روزه ارزش پول ملی را بگیریم.

 

رضایی همچنین در نظر گرفتن هدیه ازدواج 23 میلیون تومانی ازدواج برای جوانان را از برنامه‌هایش عنوان کرد و گفت: این مبلغ باید خرید جهزیه و لوازم خانگی ایرانی است و با این کار هم مشکل جوانان حل می شود و هم کارخانجات تولیدی کشور فعال می شوند.

 

وی در بخش دیگری از صحبتهایش با بیان اینکه "کرمانشاه سرزمین پهلوانان بی‌ادعاست"، گفت: کرمانشاه دین خود را به اسلام و ایران ادا کرده و اکنون نوبت دولت است که دین خود را به مردم این سرزمین ادا کند و مشکلاتشان را مرتفع نماید.

 

رضایی با اشاره به مرزی بودن استان کرمانشاه، تصریح کرد: توسعه تجارت و رونق بازارچه های مرزی را در این استان دنبال می کنم. در ضمن به کشاورزانی که کشاورزی خود را مکانیزه کنند یارانه خواهیم داد.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان، به مشکل گرد و غبار در یازده استان کشور اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها چهار میلیارد دلار به ما بدهکارند که اگر قرار باشد با آنها مذاکره کنیم این پول را از آنها گرفته و صرف مهار گرد و غبار خواهیم کرد.




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 خرداد 20 :: 8:43 صبح
» سرویس: سیاسی - سیاست داخلی

سعید جلیلی جریان‌های فتنه، انحراف و تردید را سه حرکت تهدیدکننده مقاومت ملت ایران، انقلاب، نظام اسلامی و آرمان‌های امام و مقام معظم رهبری در چهار سال اخیر دانست و درباره شکل‌گیری جریانی موسوم به «تردید» هشدار داد.

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع هوادارانش در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز گفت: چهار سال قبل در چنین روزهایی که مردم ایران، جمهوریت را در کنار اسلامیت به رخ جهانیان کشیده بودند، عده‌ای با فتنه‌ای بزرگ، به مردم ظلم کردند اما همین مردم در 9 دی طومارشان را در هم پیچیدند.

 

وی ابراز عقیده کرد: آسیب دوم در چهار سال اخیر حرکتی بود که می‌خواست از اسلام ناب و خط ولایت زاویه بگیرد و بحث‌های مجعولی در برابر اسلام ناب مطرح کرد؛ بحث‌هایی مانند مکتب ایرانی، دوستی با ملت اسرائیل و غیره. این جریانی می‌خواست روند پیشرفت ملت ایران را متوقف کند اما با مقاومت ملت روبرو شد.

 

جلیلی افزود: امروز جریان دیگری پس از فتنه و انحراف در حال شکل‌گیری است که باید به آن توجه جدی داشت؛ جریانی که می‌خواهد در زمانی که انقلاب در موقعیت خیبر و پشت خیمه‌های دشمن قرار گرفته و دشمن را ناچار و مستاصل و متوجه کند که تهدیداتش کارساز نیست، تهدیدها را با ایجاد تردید در داخل، اثرگذار کند.

 

وی در بیان ویژگی‌ها و لزوم شناخت این جریان گفت: این ترفند دشمنان است که از صدر اسلام تاکنون ادامه داشته و خواهد داشت، دشمن زمانی که از مصاف با جبهه حق ناامید می‌شود به ایجاد تردید می‌پردازد، جریانی که در برابر ایمان و امید امام(ره) قرار دارد، جریانی که می‌خواهد در توانایی‌های کشور تردید ایجاد کرده و در وجود ظرفیت‌های عالی و متعالی تردید ایجاد کند و هزینه‌های تورمی برایش بتراشد.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "این جریان در تشخیص توان ملی ضعیف است و عدالت را باور ندارد"، افزود: این جریان به‌جای اسلام ناب و تکیه بر توان مردمی، بر روش کدخدامنشی تکیه کرده و به‌دنبال حل مسایل با استفاده از این شیوه است؛ جریانی که عزم‌ها و جزم‌ها را هدف قرار می‌دهد. با این جریان باید با هوشیاری و هوشمندی برخورد کرد.

 

جلیلی با بیان اینکه "این جریان می‌خواهد در دل مردم رعب ایجاد کند و خالی کردن دل مردم را هدف قرار داده و همواره از صدر اسلام تاکنون به‌دنبال ایجاد یاس و رعب و ناامیدی در دل مومنین بوده و هست"، خطاب به جمع حاضر گفت: وظیفه ما و شما شناخت دقیق موقعیت استو امروز می‌بینیم شش قدرت جهان در یک طرف و اراده و عزم ملت ما در یک طرف قرار دارد و هرچه ملت اراده کند، محقق می‌شود. امروز اراده ملت ایران حرف اول را در دنیا می‌زند و سخت‌ترین دشمنان را وادار به بیان این مطلب می‌کند که جمهوری اسلامی ایران قدرت انکارناپذیر جهان است و حل مسایل بین‌المللی بدون حضور ایران اسلامی ممکن نیست.

 

وی تصریح کرد: این قدرت در پرتو اسلام ناب و باورداشتن مردم به‌وجود آمده است. اگر حماسه انقلاب و دفاع مقدس را خلق کردیم، به‌دلیل باورداشتن مردم و تکیه به اسلام ناب بوده و امروز هم باور داریم که با توجه به این دو عنصر که امام(ره) آن را به ما آموخت می‌توان در سایر عرصه‌ها هم حماسه آفرید.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی، راه حل مشکلات اقتصادی، گرانی، تورم، مسکن و ازدواج جوانان را خلق حماسه اقتصادی دانست و با تاکید بر اینکه کارویژه دولت در خلق این حماسه بسیار مهم است، گفت: من 12 گام برای خلق حماسه اقتصادی تعریف کرده‌ام که هریک از کاندیداهای منتخب مردم برداشتن این گام‌ها را از فردای 24 خرداد و خلق حماسه سیاسی آغاز کند، در خلق حماسه اقتصادی موفق خواهد بود.

 

وی مهمترین وظیفه دولت را شکل‌دهی سازوکاری با هدف پشتیبانی از مردم به‌جای مانع‌تراشی بر سر راه مردم دانست و تصریح کرد: تنها با تکیه بر کشاورزی شیراز می‌توان در تولید محصولات کشاورزی خودکفا شد و به‌جای 11 میلیارد دلار واردات، این عدد را بین کشاورزان فارس و کشور توزیع کرد.

 

جلیلی با تاکید بر لزوم شناسایی ظرفیت‌ها و توانمند کردن آنها در مقابل خط تردید گفت: با استفاده از ظرفیت‌های موجود، هر جوان شیرازی نباید به‌دنبال کار بگردد بلکه خود باید یک کارآفرین باشد.

 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری حمایت از تولید را راهی برای تحقق حماسه اقتصادی دانست و عدالت را تنها راه حمایت از تولید ملی بیان کرد و گفت: باید عدالت در توزیع منابع ایجاد شود، هر شهروند عشایر باید فرصتی برابر با یک شهروند تهرانی داشته باشد.

 

وی شفاف‌سازی در منابع مالی و جلوگیری از رانت و استفاده از قدرت برای بهره‌بردن از منابع بانکی را یکی از اهداف خود دانست و اظهار کرد: چرا باید یک کشاورز برای پنج میلیون تومان وام سال‌ها در انتظار بماند اما 23 نفر 11 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی دریافت کنند و نقشی در تولید نداشته باشند و پول را هم پس ندهند؟

 

جلیلی یکی از ظرفیت‌های بزرگ کشور را در کنار ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی، ظرفیت فرهنگی و صادرات محصولات فرهنگی برشمرد و با تاکید بر اینکه سفرهای استانی اقدامی مناسب است، گفت: در کنار سفرهای استانی نیازمند اصلاح ساختار اداری هستیم. به‌جای آنکه سالی یکبار به شلمچه رفته و اشک بریزیم، باید فرهنگ بسیجی را به سازمان‌ها و اداره‌ها برده و ترویج دهیم، با تفکر بسیجی می‌توان ساختار اداری را متحول کرد.

 

وی در ادامه تاکید کرد که باید ساختاری ایجاد کرد که وزیر و مدیرکل و مسئول به‌دنبال مردم باشد تا کار آنان را انجام دهد نه اینکه مردم به‌دنبال انجام کار در اداره‌ها سرگردان باشند.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در پایان تصریح کرد: با قهرمان‌سازی، حماسه اقتصادی خلق نمی‌شود، بدون اینکه ساختار اداری درست شود، هر اقدامی مقطعی خواهد بود. ما به‌دنبال آن هستیم که یکبار برای همیشه ساختار اداری را اصلاح کنیم




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 خرداد 20 :: 8:42 صبح

92031910903

یکشنبه 19 خرداد 1392 - 21:12

غلامعلی حداد عادل با حضور در برنامه تلویزیونی "به انتخاب شما" که عصر امروز (یکشنبه) از شبکه سه سیما پخش شد به برخی از سوالات این برنامه و مردم پاسخ داد.

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که برای تعامل قوای کشور چه راهکاری دارد؟ با بیان اینکه مجلس در راس امور است و قوه قضاییه نیز مراقب است که تجاوزی از سوی مردم و حکومت به حقوق یکدیگر صورت نگیرد افزود: تعامل قوا مسئله‌ای است که در سال‌های اخیر به درستی انجام نشده و مردم نیز در این زمینه دل‌چرکین هستند.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم افزود: آنچه که مردم در زمینه تعامل قوا، انتظار دارند تعامل صمیمانه قوا با یکدیگر است.

 

حداد عادل اظهار کرد: با توجه به اینکه من خود رییس قوه مقننه بوده‌ام چگونگی تعامل با قوه مجریه را می‌دانم ولی باید در این زمینه مهربانی دو سره باشد.

 

وی با اشاره به رخدادی در زمان ریاستش بر قوه مقننه در زمینه رای اعتماد به وزرای دولت نهم ادامه داد: خونسردی، خویشتنداری، مراعات حال مردم و جلوگیری از دعواهای احتمالی در عرصه تعامل قوا با یکدیگر نشان دهنده خرد حکومت‌گری است و باید دانست که در اداره کشور بیش از هر چیز باید تابع عقل بوده و خردورزی کنیم.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اظهار کرد: قانون نیز مرز قوا را تعیین کرده و فراتر از آن نیز می‌توانند روسای قوا با هم تعامل کرده و راهی را جهت رفع مسائل احتمالی بیابند و همچنین می‌توانند مثلا قبل از طرح موضوعاتی در صحن مجلس دیدگاه‌های یکدیگر را شنیده و نظرات قوای دیگر را بر مسائل اعمال کنند تا با طرح آنان در میان مردم جلوه‌ای از تفاهم ظهور یابد.

 

حداد عادل در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه رییس جمهور نفر دوم مملکت است آیا به نظر شما این جایگاه باعث معصومیت وی می‌شود؟ اظهار کرد: هیچ مقامی در جمهوری اسلامی ایران معصومیت ندارد و حتی رهبری باید در برابر مجلس خبرگان و به این ترتیب در برابر مردم پاسخگو باشد و در قانون نیز بحث سوال از رییس جمهور و استیضاح وی مطرح شده است.

 

وی ادامه داد: البته ریاست جمهوری مقام محترمی است که این محترم بودن او،‌ به معنای حرمتش است که باید از سوی رییس جمهور، سایر قوا و دیگران نیز رعایت شود ولی باید دانست محترم شمردن آن یک وظیفه است و مسئول دانستن مقام ریاست جمهوری مسئله دیگر که این دو با همدیگر قابل جمع هستند.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم همچنین در پاسخ به این پرسش که برخورد وی با منتقدانش چگونه خواهد بود گفت: به نظر من هر کسی که مقام بالاتری دارد باید صبر و حوصله بیشتری نیز داشته باشد که از این بحث، قرآن با عنوان شرح صدر یاد می‌کند.

 

حداد عادل ادامه داد: رییس جمهور نباید به گونه‌ای باشد که با یک کشمش گرمی و با یک غوره سردی‌اش کند.

 

وی با بیان اینکه امیرالمومنین علی (ع) ابزار مدیریت را شرح صدر وتحمل شنیدن سخن منتقدان می‌داند گفت: در زمینه شنیدن سخن منتقدان نباید به انگیزه آنان توجه کنیم زیرا شاید در سخن آنان نکته درستی وجود داشته باشد که باید آن رادر کارمان رعایت کنیم.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اظهار کرد: انتقاد برای اداره کشور لازم است و طبیعتا همه چیز را رییس جمهور نمی‌داند ولی چگونه انتقاد کردن، اخلاقی دارد که آن را باید در کشور آموزش داده و نهادینه کنیم تا منتقدان خیرخواه باشند و کسانی که به آنان انتقاد می‌شوند نیز تحمل شنیدن آن را داشته باشند.

 

حداد عادل در پاسخ به این پرسش که بنگاه‌های زودبازده چه تاثیری در کشور دارند اظهار کرد: این بنگاه‌ها به دلیل مشکل اشتغال در کشور توسط دولت آقای احمدی نژاد راه‌اندازی شد و هدف از آن این بود که با اختصاص وامی حدودا 10 میلیون تومانی جوانان به کارهایی سریع‌الحصول و سریع‌الوصول اقدام کنند ولی در ادامه هیچ گزارش دقیقی در این زمینه منتشر نشده و یا لااقل من آن را ندیده‌ام.

 

وی با بیان اینکه بنگاه‌های زودبازده مانند یک قرص مسکن هستند ادامه داد: معلوم نشد که بودجه‌ای که برای این منظور تخصیص داده شد صرف جوانان شده یا به جاهای دیگر داده شد و در این زمینه من خود مطالبی را شنیدم.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: در زمینه بنگاه‌های زودبازده باید گفت شرایطی برای جوانانی که این وام را می‌خواهند بگیرند مشخص شده و در این زمینه نیز باید مدیریت مناسبی صورت گیرد.

 

حداد عادل اظهار کرد: برای کار اقتصادی سرمایه یک رکن است ولی مدیریت اهمیتش از سرمایه کمتر نیست زیرا به دلیل سوء مدیریت، می‌تواند سرمایه نیز از بین برود و در این زمینه من به اهمیت مدیریت در بحث تعاونی‌ها، بنگاه‌ها و سهام عدالت و هر جایی که می‌خواهیم مردم را در عرصه اقتصادی فعال کنیم نیز تاکید دارم.

 

وی در پاسخ به پرسشی در رابطه با نرخ سود بانکی و نرخ تورم گفت: برخی از اقتصاد‌دانان معتقدند که سود بانکی باید در کشور ما کاهش یابد زیرا مردمی که پول خود را به بانک‌ها می‌دهند آن را در اختیار تولید قرار نمی‌دهند و برخی نیز بر خلاف این عده می‌گویند در جامعه‌ای که تورم وجود دارد و ارزش پول دائما کم می‌شود، نمی‌شود که مردم پول خود را در بانک‌ها بگذارند و به همین دلیل آنان در آنچه که با تورم همراه است سرمایه‌گذاری می‌کنند.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: باید با نظر کارشناسان اقتصادی نقطه‌ای بهینه برای بهره بانکی متناسب با تورم انتخاب کرد که به افزایش تورم منجر نشده و مردم نیز برای قرار دادن پول‌های خود در بانک توجیهی داشته باشند.

 

حداد عادل در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت رییس جمهور شدنش از نیروهای غیرهمفکر استفاده خواهد کرد گفت: باید دید که اختلاف‌نظر تا چه حد و در چه حیثی در میان من و کسانی که می‌خواهم به مسئولیت‌های مختلف بگمارم وجود دارد، زیرا در دولت باید انسجام وجود داشته باشد و باید بگویم که من به ثبات مدیریت اهمیت می‌دهم و یکی از انتقاداتم به دولت فعلی نیز بی‌ثباتی در مدیریت است.

 

وی با بیان اینکه من خود به مدت 11 سال معاون وزیر بوده و 15 سال رییس فرهنگستان زبان فارسی هستم ادامه داد: باید به مدیران‌مان فرصت دهیم تا قدری کار کنند ولی خیلی طولانی ماندن در یک مسئولیت و یا زود به زود عوض شدن نیز خوب نیست.

 

 

به گزارش ایسنا در ادامه این برنامه از این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در رابطه با برنامه‌اش در زمینه مقابله با الگوبرداری جوانان کشور از هنرپیشه‌های خارجی سوال شد که وی اظهار کرد: جوانان علاقه‌مند به الگو هستند و در همه جای دنیا نیز جوانی به معنای علاقه‌مندی به الگوبرداری است و خود ما نیز همین طور بودیم که نباید با این موضوع مخالفت کرد ولی باید آن را مدیریت کنیم.

 

وی افزود: افراد ناجور نباید الگوی جوانان ما شوند و باید به جوانان‌مان یاد دهیم که یک فرد را که در یک زمینه‌ای موفق است در دیگر زمینه‌های زندگی نیز موفق فرض نکنند و بتوانند این مسائل را با همدیگر تفکیک دهند.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اظهار کرد: ما باید الگوهای خودمان را داشته باشیم و مدیران جامعه باید الگوهای حقیقی و با فضیلت را مانند شهدا، قهرمانان و هنرمندان در حوزه‌های مختلف بویژه اگر با اخلاق باشند را به جوانان معرفی کنند که این امر باید حساب شده و با هدایت صورت گیرد.

 

حداد عادل در پاسخ به این پرسش که نظرتان در رابطه با ثبات کشورهای همسایه مانند عراق و ایجاد شکاف میان اقوام آن چیست گفت: کشورهای همسایه نمی‌توانند از همدیگر جدا باشند زیرا اگر خانه همسایه آتش بگیرد اگر به خانه ما آتشش سرایت نکند دودش به چشم ما خواهد رفت بنابراین ما نمی‌توانیم نسبت به مشکلات این کشورها بی‌تفاوت باشیم بلکه باید فعال بوده و در این عرصه مدیریت کنیم.

 

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلاتی که در کشورهای همسایه شاهدش هستیم سرنخ خارجی دارد گفت: ما باید کمک کنیم تا این گرفتاری‌ها در خود آن کشورها حل شده و از آن‌ها عبرت بگیریم که اگر وحدت، عزت، افتخار نداشته باشیم و در برابر بیگانگان هوشیار نباشیم کشور ما نیز به وضع این کشورها دچار خواهد شد و لذا باید سعی کنیم ثبات و امنیتی که در کشور ما است را نیز در آن کشورها گسترش دهیم و وحدت در کشور ما باید برای جهان اسلام الگو شود.

 

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در رابطه با راهکار وی برای مشکل ازدواج و گرانی در کشور اظهار کرد: ازدواج هم جنبه‌های مختلفی چون فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی دارد و اگر قبول کنیم که تفکر اجتماعی اسلام خانواده‌محور است باید همه تلاش‌مان آن باشد.

 

حداد عادل با بیان اینکه من می‌فهمم جوانی که ازدواج نکرده‌ چقدر غصه می‌خورد گفت: در صورتی که من رییس جمهور شوم نهضت ازدواج آسان را در کشور راه خواهم انداخت، زیرا انجام این امر در جامعه بسیار سخت شده و تشریفات دور ریختنی بسیاری پیدا کرده و برای برخی از موارد آن نیز باید راه دیگری پیدا کرد.

 

وی با بیان اینکه مهم‌ترین گرفتاری در ازدواج در حال حاضر مسکن است گفت: من برای حل این مسئله طرحی با عنوان ازدواج بدون مسکن دارم.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به این پرسش که از منظر مقام معظم رهبری آموزش و پرورش در کشور ما باید مولد باشد و نه مصرف کننده راهکار شما برای این مهم چیست؟ اظهار کرد: اگر بخواهیم فردای جامعه‌مان را ببینیم باید نبض امروز آموزش و پرورش‌مان را بگیریم.

 

وی با بیان اینکه در عرصه گسترش عدالت آموزشی در کشور کارهای بسیاری شده است گفت: جوان‌ها سرمایه اصلی کشور هستند و این سرمایه باید حفظ شود و در این زمینه هم جوانان باید خود را حفظ کرده و هم دولت باید برای این مهم برنامه‌ریزی کرده و عملکرد خوبی داشته باشد و من اگر رییس جمهور شوم قول می‌دهم که در این زمینه وظیفه‌ام را انجام دهم.

 

انتهای پیام




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 خرداد 20 :: 8:42 صبح
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >   
درباره وبلاگ


این وبلاگ توسط سجاد الهی پور برای اگاهی دوستداران سیاست راه اندازی شده است .
آرشیو وبلاگ
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 2
  • بازدید دیروز: 5
  • کل بازدیدها: 77932
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر

IS

کلیه حقوق این وبلاگ برای حوادث و اخبار روز در کشور جمهوری اسلامی ایران محفوظ است